Bra även bakifrån…

jul 7, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Tre hästar selade Stall Lövgren ut under lördagens V75-tävlingar på grannbanan Halmstad och vi kan snabbt konstatera att hästarna fortsätter att prestera på topp.

Först ut var Italienfödde Zefiro Dei Cedri. Den fyraårige hingsten såg strålande ut innan loppet men i ivern att skaffa sig en bra position blev det galopp kort efter start. 1.12,7 / 2100 meter visar att nästa besök i vinnarcirkeln inte är långt borta!

Stallets andra bidrag var Jairo som nu åtta år gammal visar upp en härlig glädje och löpvilja. Valacken efter Love You (passar utmärkt in i Stall Lövgren) var den enda på bakspår och löpning-förloppet blev inte alls till hans fördel utan man fick denna gång nöja sig med en tredjeplacering.

Full pott blev det däremot för vackre Comanche Moon (också här Love You) som tidigare agerat som en ren front-runner men som nu vann Silverdivisionen från köposition och gjorde det mycket lätt. Kraftigt överpace hjälpte naturligtvis till men den sexårige hingsten visades upp i ett härligt skick och behöver absolut inte be om ursäkt för sin enkla seger.

Ingen Lövgren-anhängare lyckades dock sätta alla rätt på Top 7 utan en smaskig roller-pott rullar nu vidare för andra veckan i rad. Men vi hade chansen!

Stallet har nu gjort 250 starter och passerat 6 miljoner kronor. Målet = 1.000.000 / månaden finns inom räckhåll!

Wm

Leave a comment