Leonardo har hittat stilen…

mar 13, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Femårige valacken Staro Leonardo (Make it Happen) tog under onsdagens V86-tävlingar på hemmaplan en fin seger i Vårstayern över 3 kilometer. 

Han gjorde det efter en resa mestadels i rygg på ledande Gaya di Quattro och valacken har nu vunnit åtta segrar på 24 starter.

– Han har alltid varit lovande men det var först på hösten som fyraåring som bitarna började falla på plats och han började att tåla och ta åt sig av träningen. Med 732.000 kronor på kontot är det inte omöjligt att han får prova Bronsdivisionen i nästa meeting.

I samma klass befinner sig Illuminati som efter två andraplatser i V75 under måndagen var ute i ett vanligt lopp på Halmstad. Detta löste han galant och vann i finfin stil med sex längders marginal ned till tvåan.

Wm

Leave a comment