3 – 1 och 1…

dec 4, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Tre hästar följde med i bussen till Halmstads måndagstävlingar och det blev tre fina resultat.

Först ut var debuterande tvååringen Breakfast (Jocose) som från positionen utvändigt om ledaren fullföljde fint till en tredjeplats inte långt efter vinnaren via 16,2 sista 800. Han är säkert ytterligare framflyttad till nästa start och kommer då säkert också att nypa i lite bättre redan från start.

Treårige Echelon (Brioni) är en spännande häst som i år vunnit två av fyra framträdanden. Nu var han ute i en lärlingsmatch med Peter Zadel i vagnen och var iordningställd och levererade också en toppinsats efter att ha kört sig till spets i första sväng. Men, det fanns tyvärr en till som var lika bra och Echelon fick dela seger med ett år äldre J.H.Respons. Dennes mamma Cindy Hall har tidigare lämnat derbyfemman J.H.Mannerheim. 

Sist ut ur trion var nu sexårige valacken Sevilla (Ready Cash) som gjorde sin andra start i regi Lövgren. I den första var han 3,5 längd efter Cashback Pellini och på den prestationen spelades han denna gång till klar favorit. Och spelarna var rätt ute för det här var hans lopp och det var aldrig något större snack om saken. Säker seger och 30.000 in till Stall Travdröm som är relativt färska hästägare i Stall Lövgren.

Wm

Leave a comment