Fortsatt fin form…

nov 14, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet tog två segrar under helgens tävlingar på Kalmar travet. 

Treårige hingsten Alfas Kennedy (helbror till Alfas da Vinci) galopperade bort sig i sin debut men visade nu andra takter att vann lätt med hela fem längder tillgod på tvåan Kaylyn Kyle. Seger blev det också för Devs Daffodil (Enjoy Lavec). Det fyraåriga stoet var riktigt bra och kom i mål på 1.13,9 / 2180 meter, seger var hennes femte så här långt i karriären och tog henne över 700.000 kronor i intjänade pengar.

Framgångarna fortsatte vid tisdagens tävlingar på hemmaplan och det var Jairo som gladde. Den sjuårige valacken efter Love You har på senare tid var ute mot toppen i landet och fått välbehövlig hårdhet och när han nu var ute på hemmaplan så var loppet hans. 60.000 kronor var segern värd.

Jairo är en häftig häst på alla sätt och vis och nästa uppgift är tänkt att vara Meadow Prophets minne den 1 i julmånaden när V75 kommer till stan.

Bland övriga hästar så förstörde en inledande galopp möjligheterna för Mamba, men fyraåringen visade sedan under 13,5 i två varv så nästa seger bör väl inte vara långt borta.

Wm

Leave a comment