Tre fullträffar på hemmaplan…

okt 18, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under tisdagens tävlingar noterades stallet för tre fina och imponerande segrar.

Vi börjar med Illuminati (Ready Cash) som var klart till sin fördel och kutade nytt svenskt rekord när han vann på mäktiga 1.12,6 / 2140 meter volt. Äntligen, får vi väl säga, så visade han vad han har för inneboende kapacitet, tyvärr så har han också en del nerver som då och då ställer till det rejält. Men denna gång var han rejält till sin fördel och vann med fem längder tillgodo på stallkamraten Infinitus som naturligtvis även han förtjänar beröm då han kom i mål på 1.13,1, vilket var en rejäl rekordsänkning för hans del. 

Treårige valacken Xanthis de Roi (Un Mec d´Heripre) slutade tvåa i sin debut bakom Twentyforseven DE, men denna gång var det hans tur och han fick den resa man på förhand önskat vilket gjorde att han seglade ifrån till en lätt och säker seger värd finfina 60.000 kronor. 

Seger nummer tre kom genom Dream of Nature (Dream Vacation) som gjorde fjärde starten under Stall Lövgrens flagg. Loppet såg bra ut på förhand och sjuåringen försvarade sitt innerspår och visade att springa i spets är hans melodi. Segermarginalen blev en längd, tiden 14,1 full väg var nytt rekord och belöningen blev 30.000 kronor.

Wm

Leave a comment