Tre dagar – tre segrar…

sep 12, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

När svenska folket var och röstade skickade stallet en häst till Vaggeryd. Och det blev full pott för Chuck Camto (Weingartner) och Bernardo Grasso vilket innebar att den treårige hingsten nu avlade sitt maiden. 

20.000 kronor till Stall Winning Party i Växjö.

Nästa seger kom genom tvåårige hingsten Staro Nashville (Sebastian K.). Det här var andra starten för Staro Nashville som i debuten inne på Lunden sprang på ett riktigt getingbo, men nu var det hans tur och segern blev också lätt. 

25.000 till Stall Travstugan.

Seger nummer tre kom genom Iago Zon (Raja Mirchi) som av olika anledningar inte besökt vinnarcirkeln på ett tag men som var nu riktigt till sin fördel och vann lätt med hela sex längder till godo till nästa ekipage.

Segern var värd hela 60.000 kronor.

Wm

Leave a comment