Två segrar på hemmaplan…

aug 17, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Vid fredagens lunchtävlingar på Jägersro blev det två segrar till formstarka stall Lövgren.

Först ut var kapable Comanche Moon (Love You) som stod inför en klart passande uppgift med framspår över kort distans och stängt vid 765.000 kronor.

Det tog dock en stund innan femåringen kunde trycka sig förbi innerspårets Wonderboy men när väl det var avklarat var det mesta vunnit. Segern blev sedan säker på nya rekordet 1.11,2 vilket belönades med 30.000 kronor. Det var hästens tredje seger i stallets regi.

Melissa Montoya (Prodigious) kunde i senaste starten från bakspår inte hota Livi Magic, men denna gång gick det bättre sedan körande Bernardo Grasso vaket kort efter startrusningen funnit positionen i rygg på den stora favoriten Livi Magic. När sedan luckan serverades dryga 100 meter innan mål sköt det fyraåriga stoet till fint och kunde därmed noteras för sin andra seger så här långt i karriären. Sista 700 avverkades efter 11,8 vilket skvallrar om att hon räcker fint i sin klass. Även här 30.000 kronor, denna gång till Stall Montoya.

Wm

Leave a comment