Två nya på Vaggeryd…

jul 15, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under söndagen gjorde Stall Lövgren ett gästspel på Vaggeryd och kom hem med två segrar. 

Först ut var Sandsjöns Enzo (Brioni) som vi bara väntat på att han skulle göra en kanoninsats. Och i dag kom den!

Han fick spets och tilläts hållas i lågt tempo första halvvarvet, men sedan var det bara att öka farten och göra det svårt för konkurrenterna. En häst, storfavoriten Address Book, var runt sista sväng den ende som kunde haka på men han förmådde aldrig riktigt att gå i närkamp med stallets 3-åring som vann på utomordentligt fina 1.14,6 / 214o volt. 

Belöningen var även den fin: 50.000 kronor. 

Seger nummer två kom genom tyskfödde Mooney (Donato Hanover) som man funnit en mycket passande uppgift till. Så pass att han trots en galopp på vägen ändå kunde vinna med 1,5 längd. 11,8 sista 800 skvallrar om fler segrar framöver!

Två för klassen klart dugliga hästar!

Wm

Leave a comment