Två nya på hemmaplan…

jul 18, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

När hemmabanan arrangerade nattrav så fortsatte stallets hästar att leverera och det blev två nya fina segrar.

Först ut var Echelon (Brioni), treåringen avlade här sitt maiden och passade på att visa framhovarna när prissumman nu var stilliga 60.000 kronor. Han är ännu inte helt stabil men han provades denna gång barfota runt vilket föll väl ut och tillsammans med hans inställning så levererade han från bakspår en stabil insats som lovar gott inför framtiden, speciellt som där finns en del att slipa på. 10,4 sista 700 är dock starka papper!

Segern nummer två kom genom Trecciadoro Rex (Cantab Hall) som följde upp spetsviktorian senast i Kalmar genom att nu på hemmaplan köra en repris. Hon vann på 1.12,9 full väg och är nu kvalificerad till finalen som går i Berlin 5 augusti och har ett förstapris på hela 35.000 euro. Dagens seger inbringade 75.000 kronor.

Wm

Leave a comment