Jägersro 17 juli…

jul 17, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

– 10 Echelon (V64-2) var överraskande bra senast i comebacken. Han satt fast med en hel del krafter kvar. Han hade inte imponerat i träningen innan så det var väldigt positivt. Han har lite mer att bevisa och vi får hoppas att han har tagit ett kliv till. Läget gör att han får smyga med och är ett platsbud i första hand. Inga ändringar.

– 6 Illuminati (V64-3) håller bra form och är ute över rätt distans och passar bra i autostart även om han skött sig i voltstart på sistone. Han tränar som han ska och här behöver han verkligen göra ett topplopp för att sluta där framme. Lugauers häst är en kanon och den blir svårslagen under alla omständigheter. Vi ändrar inget.

– 9 Rotschild (V64-4) var riktigt fin vid segern senast och visade lite av vad han kan. Det verkar ha lossnat för honom på sistone och det är en häst som vi har en hel del förhoppningar på. Han bör vara med där framme med ett vettigt lopp och vi ändrar inget.

– 3 Trecciadoro Rex (V64-6/DD-2) vann väldigt lätt senast i Kalmar och det var som ett träningspass. Hon håller mycket bra form och hade det varit kort distans hade vi varit riktigt optimistiska. Hon klarar även full distans utan problem, vilket hon visade senast, samtidigt är det tuffare motstånd den här gången. Trecciadoro Rex bör vara med där framme och vi planerar inga ändringar, säger Jonas Oscarsson.

Leave a comment