Fin dag i Kalmar…

jun 25, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Ja, inte vädret då, för stundtals öste regnet ned vilket gjorde att banarbetarna hade att göra för att hålla banan i stridbart skick.

Stall Lövgren hade fyra hästar med i transporten och samtliga presterade. Full pott blev det för treårige Peak Fear (Orlando Vici) som efter några galopper på slutet nu fick prova att tävla utan bakskor. Resultatet blev full pott och han var riktigt till sin fördel när han vann på ett bra sätt. Drygt 14,1 sista 2000 skvallrar om flera segrar framöver.

Jairo håller på allvar att växa in i Gulddivisionen, Winner´s Wine trivdes väl inte helt på banan men var stark bakom en för dagen omöjlig Gento och Melissa Montoya gjorde det bra (nytt rekord) bakom Ready Cash sonen Eclipse Am.

Wm

Leave a comment