Bättre och bättre…

jun 2, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Fyraårige valacken Illuminati (Ready Cash) är ingen enkel häst, men onekligen har han bra kapacitet för sin klass.

I torsdags på Åby var stilen bättre än vanligt och styrkan fanns där också vilket gjorde att man kunde vinna ett lopp över derbydistansen på 1.14,9 voltstart på ett tämligen säkert sätt. 

Det finns att slipa på för i sedvanlig stil så var han inte speciellt snabb från start men fann ändå fjärde ytter efter en stunds kubbning. Fjärde ytter som sedan blev ett hack bättre efter tusen körda och som sedan in på slutrundan blev positionen utvändigt om ledande favoriten Aperfectdream. Två hästar höjde sig över fältet och det blev Illuminati som drog det längsta strået vilket gjorde att ägaren Tord Olsson belönades med 50.000 kronor.

Wm 

Leave a comment