Två riktigt fina…

maj 3, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under onsdagens V86-tävlingar på hemmaplan noterades stallet för två segrar där båda hästarna imponerade. Först ut var årsdebuterande Racing Mange (Orlando Vici) som hade ett jobbigt utgångsläge och fick ett lopp mestadels utan rygg men trots hade modet och styrkan att avgöra på ett mycket fint sätt. Starkt gjort ett frånvaro och han går säkerligen en spännande femårings-säsong till mötes.

Segern nummer två kom genom Croquet Rose (Muscle Hill) som kom från seger i Kalmar och nu hade ett bra utgångsläge bakom startbilen. På förhand var uppgiften mycket tilltalande och hon gjorde ingen besviken. Full form är vad som gäller för hennes del. 

Båda segrarna inbringade vars 70.000 kronor. Bland övriga hästar så gjorde Looks Likeaqueen en mycket bra insats. Med hennes aktion går det inte att köra något finlir och det behöver stämma till lite i loppen men insatsen nu var så bra att hon är att se upp med inom kort!

På bilden Croquet Rose med ägaren Kjell Johansson längst till höger.

Wm

 

Leave a comment