Två fina segrar…

apr 21, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Det började under torsdagens lunchtrav på Jägersro där storvuxne Mamba (Brioni) tog karriärens första seger i andra starten. Denna gång provade vi bakom bilen och han blev lite ivrig i slog ihop. Efter det så fanns det bara positionen utvändigt om ledande Spring Alone ledig, därifrån gjorde Mamba ett mycket rejält lopp och vann säkert med en halv längd via en avslutande 1.15-runda. 

Tyvärr renderade segern i en liten avstängning och perioden 3 – 7 maj får spenderas från läktarplats. 

Seger nummer två kom genom nyförvärvet Comanche Moon (Love You) som senast på Jägersro slutade tvåa bakom det löpärliga stoet Silver Annie. Denna gång var Comanche riktigt på hugget och ledde loppet från start till mål på mycket fina segertiden 1.11,6. 

Mycket tyskt i Mamba och Comanche Moon. Gestüt Lasbek ligger bakom Mamba och Comanche Moon ägs av nygamla hästare i Stall Adamas och Love You sonen är uppfödd av Gestüt Westerau.

Wm

Leave a comment