Fin årspremiär på hemmabanan…

jan 3, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet selade ut fyra hästar som tillsammans sprang in 120.000 kronor.

Peak Fear gjorde det bra som trea när han nu för första gången mötte äldre hästar, tyvärr återföll Illuminati i gamla galoppsynder, han är inte helt enkel. 

Full pott blev det däremot för Devs Dragon (Dream Vacation) och Batman Godiva (Orlando Vici). Den förstnämnde var tillbaka efter ett lite längre tävlingsuppehåll och var överraskande bra när han efter en snabb öppning vann lätt med tre längder tillgodo på tvåan Sunna Love. 

Batman (bilden ovan) har tidigare visat att han är kapabel och denna gång kunde han enkelt komma till spets efter 300 meter. Sedan var loppet hans! Positivt var att han gjorde det bra över lång distans. Fortsätter han att utvecklas kanske det här kan vara en häst för derbykval i augusti månad.

Noterbart i övrigt är att numera får alla hästar 500 kronor i prissumma, oavsett prestation. 

Wm

Leave a comment