Ganska lätt & bra betalt..

okt 28, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Treårige hingsten Staro Leonardo (Make it Happen) tog karriärens tredje seger i sjätte starten, och gjorde det på ett imponerande sätt.

Det blev visserligen lite snävt i uppvändningen från start och i ivern att komma iväg slog han på en inledande galopp, men klok som han är fann han benen och sedan föll valet på en invändig resa. 650 före mål bjöds dock fritt spelrum och ganska snart så hade ekipaget tagit kommandot över loppet. Segern blev lätt och det var inte utsålt över mål, vilket självklart lovar gott inför framtiden. Sista 2500 avverkades efter 1.14,7 och belöningen till Staro Leonardos ägare blev fina 100.000 kronor.

Staro Leonardo ropades in på Kriterieauktionen 2015 för 210.000 kronor.

Wm

Leave a comment