Batman flyter igen!

okt 18, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Treårige hingsten Batman Godiva (Orlando Vici) har inlett karriären på ett lovande sätt men inför ett uttagningslopp i E3 på Färjestad så skadade han sig i en olyckshändelse och har efter det gjort två starter där han galopperat bort sig. Men denna gång så var det åter den gamle Batman och vi kunde återuppta besöken till vinnarcirkeln, där han hör hemma, med honom. Vi hade denna gång ett innerspår men kunde programenligt inte vara med från start men det löste det sig ändå finfint när ledande Super War Horse fick marschorder vid upploppets början. Vi hängde på och lugnt och städat så hade vi en bit före mål fångat in konkurrenten från Halmstad och kunde vinna säkert med en längd. 

Segern var värd 60.000 kronor till ägarna Godiva AB & Jeanette Prah.

Jocke

Leave a comment