Äntligen och rejält!

okt 29, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Fyraåriga stoet Looks Likeaqueen (Varenne) har inte riktigt fått till det men hon är också lite entaktad och kan inte riktigt vara med och nå de mest attraktiva positionerna i startrusningen. Men i söndagens semifinaler i Breeders´Crown så visade hon, trots att hon hade minst pengar på sig i ett meriterat startfält, att hon har fin kapacitet. Favoriten Ultra Bright som kom enkelt till spets och fick bestämma tempot, gick det inte att göra något åt men via en tung spurt och så ordnade Looks Likeaqueen en tredjeplats och därmed en biljett till finalen den 12 november i Eskilstuna. 

Och hon gjorde det trots en vid slutkurva. Bra gjort!

Senare på eftermiddagen ordnade också Husse Boko (Chocolatier) en finalplats i Breeders´Crown för de treåriga hingstarna och valackerna. Han gjorde ett mycket bra lopp från tredje ytter men trots 1.10,3 sista 800 så fick vi aldrig tag i en helt fantastiskt bra Selmer I.H. som från dödens tryckte sönder Da Pepperboy och sedan ändå hade mod att hålla stången hela vägen in över mål.

Treåriga stoet Devs Daffodil (Enjoy Lavec) ordnade även hon en finalbiljett till Eskilstuna genom en fjärdeplats i sitt semifinallopp.

Looks Likeaqueen fick spår 11, Husse Boko fick klart trevligare 5 och Devs Daffodil fick svåra 12.

Wm

Leave a comment