Bra snurr nu…

aug 9, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Tisdagskvällen på hemmaplan gav stallet fyra segrar, nya rekord och imponerande prestationer.

Först ut var Esprit Sisu (Ready Cash) som fångade upp favoriten Tristan Cesar (fyra i tyskt derbykval) och sedan vann på nytt banrekord och gjorde det utan att det var helt utsålt över mål. Kan vara läge för att lite större uppgifter framöver!

XLNT Chili Tripel (Dream Vacation) som inte haft något flyt på slutet stod inför en bra uppgift i snabbloppet och ledde också loppet från start till mål. Han räcker även på lördagar!

Tyskfödde och tyskägde Lipari (Donato Hanover) tog sedan karriärens andra seger i sjunde starten och han gjorde det genom att få tag i storfavoriten Rebel Yell Face kort före mål. Det här är en spännande häst!

Fjärde segern kom sedan genom Get Lucky Pellini (S.J.´s Photo) som gjorde en fantastiskt bra insats från positionen utvändigt om ledaren, något som normalt inte är hennes likör men hon var verkligen bra och drog in 50.000 kronor till sina ägare. Hon har kommit tillbaka fint efter uppehåll.

Jocke

Leave a comment