Husse, sprintermästaren och full form….

jul 1, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Juni blev en bra månad för stall Lövgren där vi kunde bokföra hela 16 stycken segrar. 

De två som avrundande månaden var Winner´s Wine (Muscle Hill) och Husse Boko (Chocolatier). 

Winner´s Wine inledde med att som stor favorit vinna från positionen utvändigt om ledaren. Och det var ingen bluffseger, 12,9 första 500 och 13,8 första varvet på den regntunga banan för att sedan stega ifrån på lätta ben. Det imponerar och hon är helt klart en häst för lördagarna!

Husse Boko har kommit tillbaka mycket bra efter skada och har nu två raka segrar, två fullträffar som båda haft 50.000 kronor i förstapris. 

Denna gång var debut bakom bilen men han visade klass och löste det hela på bästa sätt. En mycket spännande häst och att springa 13,8 på en allt annat än snabb bana i sin tredje livsstart inger respekt.

Kommande vecka är det tid för Sprintermästaren i Halmstad. En kul vecka där det förutom fin travsport brukar ges tid för lite avkoppling. Racing Mange är vårt bidrag i torsdagens huvudlopp och han drog spår 3 bakom bilen. Det ser bra ut även om Diamanten, som vann Kungapokalen på Åby, inte är någon lätt motståndare. 

Det blev tre heat där de tre främsta plus den bäst seedade fyran går till final där det väntar 976.880 kronor till vinnaren. Lite konstigt att bara 24 hästar kände sig kallade att vara med!

Jocke

Leave a comment