Två möjligheter ikväll på Åby

jun 29, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet åker med två hästar till Åby ikväll, här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

– 6 Don Crowe (V64-3) är min andra riskhäst och han har tyvärr svikit en del, han drogs med infektioner i våras och sedan har det aldrig riktigt släppt. Han tränar betydligt bättre än vad han tävlar och vi har dragit alla växlar så det finns inte så mycket att göra inför kvällens start som är den sista i Rikstävlingen. Jag ligger lågt.

– 10 Mooney (lopp 10) skulle dock kunna räcka en bit, det är en trevlig häst som avslutade bra i debuten i en ganska rask avslutning, och nu senast vann han enkelt från ledningen efter ett snabbt slutvarv. Läget komplicerar så klart bilden men han visade i debuten att han går bra i ryggar och jag hoppas på en ny bra prestation och att vi ska vara med och göra upp om det här. Inga ändringar, avslutar Jocke.

Leave a comment