Två chanser på V75-dagen för stallet.

jun 2, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar två hästar under V75-dagen, här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

13 Croquet Rose (V4-4) var klart förbättrad senast skulle jag vilja påstå, hon har inte alls motsvarat mina förväntningar inledningsvis men nu är hon på väg mot formen och att tävla skolöst var nog också en plusfaktor för henne. Nu blev loppet lite fel då hon fick anfalla genom svängen och då hon inte är någon riktig kurvtekniker så var det inte optimalt. Hon gick en fin tid och allt är bra efter det, hon fortsätter också att gå barfota runt om, men det är väldigt många att runda här och jag ligger sammantaget lågt vad gäller vinstchansen.

12 Alfas da Vinci (V75-7) blev bara fyra i Danmark och kom aldrig riktigt in i matchen, men jag tycker nog ändå att han var rätt bra i ett lopp där han aldrig kom in i matchen. Han känns väldigt fin nu och håller form, och i hans fall spelar ju läget mindre roll eftersom han inte kan öppna. Jag tycker nog att den här Gulddivisionen ser ut ungefär som man kan förvänta sig den här årstiden och över lång distans. Min häst är väldigt bankänslig men senast körde vi barfota fram i Danmark och ambitionen och förhoppningen är att köra likadant idag. Samma huvudlag och samma vagn och jag har en outsider, säger Jocke.

Leave a comment