Tre V86-möjligheter på Solvalla V86.

jun 7, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har tre hästar till start när V86 drar till Solvalla.

1 Saliga (V86-2) fick ett bra läge här och det är mycket värt, hon var ju tvåa i ett sådant här lopp i våras men har varit ifrån lite efter senast och fått ta igen sig. Det är klart att hon kan ha tappat lite, men jag körde ett jobb efter 1.19 full väg nyligen med 1.17 sista varvet och då var hon i alla fall jättefin. Vi smyger med och hoppas att det löser sig, och några ändringar är inte aktuella.

 7 Lookslikeaqueen (V86-4) gillar jag för dagen, hon har en del i sig och tränar lite förbättrat. Kanske är hon inne i en riktigt bra period nu och det är positivt eftersom hon kan vara lite knepig i sitt temperament. Inga ändringar är aktuella och det går nog ändå åt en del tur nu när det är tuffare emot.

–  5 Winner´s Wine (V86-8) galopperade i sista sväng senast på V75, men det var en andraplats som rök och inte segern. Han var inte som allra bäst den dagen och är ganska skör och lite ojämn. Han har därför fått det lite längre mellan starterna nu och jag tycker att han känns klart fin i jobben i alla fall, han var med och gick det här jobbet efter 1.19 som Saliga gick och jag var fullt nöjd. Inga ändringar och kunnande har han helt klart för att vara med och strida även om det är bra hästar emot, säger Joakim.

Leave a comment