Till Vaggeryd med en jättebra V86-chans i bagaget!

jun 14, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Joakim Lövgren har fyra hästar med på V86 Vaggeryd. Här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

4 Spring Moon (V86-2) sprang nytt rekord senast med marginal, och det dessutom utan att ha gått helt tom efter att ha fått ett trött ekipage i knäet och dragits bakåt. Hon ser fin ut efter det och möter i alla fall mer passande motstånd nu än senast då de vann på 1.10,5. Vi kör barfota fram igen och planerar inga andra ändringar och hon har vettig platschans på nytt.

10 Sandsjöns Revenue (V86-3) var vettig senast men har ändå genomgått en lättare renovering efter den starten och känns uppåt i jobben igen. Nu blir det en månad mellan starterna men jag är som sagt klart nöjd med hur han känns och han har även gått lite snabbare inför det här även om det inte handlat om några provlopp eller något sådant. Vi siktar på barfota fram den här gången och spar lite på bakfötterna, och då vi drog ett spår som han inte kommer att snabbstarta ifrån samtidigt som det var några riktigt bra på start så väljer jag att ligga lite lågt när det gäller vinstchansen.

12 Alfas da Vinci (V86-7) tror jag däremot mycket på, jag tycker att han visat fin form hela våren och jag var mycket nöjd senast då han inte var stort slagen i Gulddivisionen, och han har känts fin även efter det. Distansen bekommer honom inte då han är stark som bekant men funkar på alla distanser. Däremot spar vi på fötterna då det är tre och ett halvt varv, det kan komma att slita onödigt mycket helt enkelt och då barfota gör så väldigt lite just på honom så är det ett ganska enkelt val. Jag är som sagt optimistisk och tycker att vi hittat en fin uppgift, säger Jocke.

Leave a comment