Nationaldagen firas på Kalmar!

jun 6, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet styr kosan mot Kalmar för V64 idag, här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

 7 Right Broline (V64-1) var riktigt bra senast efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Jag tycker att han är bra igång nu men har haft lite stolpe ut och inte vunnit så mycket lopp, men han är inte oärlig på något sätt och det är precis den här typen av lopp han ska vara med och hacka i tycker jag. Förutsättningarna är bra, han jobbar fortsatt fint, och vi gör inga ändringar. Jag tror rent av att han kan vara min bästa chans i omgången.

 1 Marduk (V64-4) var duktig senast, han är ingen perfekt tekniker men det finns mycket i honom när vi hittar alla nycklarna och han har inte visat hela registret ännu. Till den här starten plockar vi av alla skor runt om och det tror jag ska gynna hans aktion. Han öppnar medium från start och är kanske inget stekhett spetsbud men jag tror att han kan duga ändå om det löser sig.

 6 Kash´s Cantab (V64-5) är det inget nytt att rapportera om, han gör det ok utan toppar och behöver lyfta sig en nivå till för att duga, det är inget för spelarna den här gången och vi ändrar inget.

 6 Xanthis B.Good (V64-6) gjorde det väldigt bra i kvalificerat sällskap senast under Copenhagen Cup-dagen och gick dessutom en vass tid. Han fick bara stryk av en bra häst och det var inte mycket att säga om. Vi gör inga ändringar jämfört med tidigare och jag kommer att ladda rejält och vill gärna till ledningen. Det skulle nog underlätta extra mycket eftersom värsta konkurrenten drog bakspår, konstaterar Jocke.

Leave a comment