Mäktig Marduk..

jun 6, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Treårige hingsten Marduk (Raja Mirchi) imponerade när han på Nationaldagen vann i Kalmar på fina 1.14,6 full väg volt. Segern var hans första i karriären men säkert långt ifrån den sista. Denna gång behöll vi alla hans fyra skor i stallet och den ändringen föll väl ut.

Som väntat kunde vi inte svara upp ledningen utan den tog Sincerely Face som ville prova i den positionen, vi började invändigt för att sedan 1500 kvar kliva ut i dödens. Sedan var det Marduk´s lopp. Han är ännu lite fladdrig i sin aktion och så här långt är han mer stark än speedig. Men det är på gång!

Vann i Kalmar gjorde också fyraårige hingsten Right Broline (Donato Hanover) som tog sin tredje livsseger och gjorde det utan större problem. Han hade en bra uppgift på pappret med 20 meters tillägg med moderat modstånd och dryga 1400 före mål kunde vi trycka oss till spets, sedan lattjade han undan på ett bra sätt. Vi har kört honom utan skor på slutet vilket gett fin effekt.

Jocke

Leave a comment