Gott om hästar till start på Halmstad ikväll – kval till Storsprintern!

jun 26, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Joakim Lövgren har gott om hästar med sig till Halmstad ikväll.

4 Unter Uns (V64-3) var brunstig senast och kunde inte riktigt göra sig själv rättvisa, men den biten ser ut att vara över nu och hon ser fin ut i jobben. Det är klart att ett sådant här lopp är tufft, men hon kommer att vara bättre än senast och dessutom ska vi prova att köra barfota runt om nu igen. Vi har bara gjort det en gång tidigare och då galopperade hon bort en tredjeplats i en E3-final. Jag tror så klart att det kommer att gå bättre nu och skulle hon gå till final blir vi jätteglada.

5 Croquet Rose (V64-4) har inte rosat marknaden helt för oss, men hon känns på gång och hon var ganska duktig senast, dessutom känns hon ytterligare uppåt i jobben efter det och jag är ganska säker på att hon ikväll kommer att leverera den bästa insatsen hos oss hittills i alla fall, sedan får vi se hur långt det räcker.

3 Racing Mange (V64-5) var grym senast på nytt banrekord och han har tagit det loppet på bästa sätt och jag har ingenting att klaga på inför det här. Allt talar för att han gör ett nytt bra lopp och vi planerar inga ändringar. Han har gått med skor i de här utlandsstarterna på slutet och gör alltså så igen. Jag tycker att det verkar som att han är tillbaka i fin form igen och då duger han som bekant bra i de flesta sådana här sammanhang och jag tycker nog att det är min bästa chans för kvällen.

8 Spring Moon (lopp 10) håller nog vettig form men senast blev allting fel och vi kan helt bortse från den insatsen, normalt sett är hon inte osäker alls och galopperar nästa aldrig. Vi planerar inga ändringar och vi får hoppas att Örjan hittar ner i vettig position. Uppgiften är egentligen rätt ok för henne men graden av framgång avgörs nog av var hon hamnar de första 300 meterna.

4 Kash´s Cantab (lopp 11) nöter på och gör det ok men utan att räcka riktigt i högsta klassen numera, men han försörjer sig hyggligt. Det är passande förutsättningar här och lite hästar här vilket gör att vi kanske kan få med oss en bra slant, men det är knappast något segerbud och vi gör inga ändringar, säger Jocke.

Leave a comment