Formstarka dagar…

jun 28, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallets hästar har visat finfin form på slutet, vilket vi naturligtvis är både glada och tacksamma över. 

Vi vann inget lopp i måndags på Halmstad men både Unter Uns och Croquet Rose visade kraftig uppåtform och när de inte springer på de allra värsta i kullen så kommer de att hävda sig fint. Racing Mange gjorde också en topprestation som knappt slagen av Cyber Lane, ni vet han som började med nio raka. 

Tisdag och hemmaplan så började segrarna att trilla in. Först ut var debuterande Madam Hill (Maharajah) som från ledningen vann säkert med två längder på trevliga 1.17,5 full väg volt. Sedan stod Devs Daffodil (Enjoy Lavec) 20 efter i ett treåringslopp för ston och löste detta på ett sådant kanonsätt att hon inte bara vann utan gjorde det också på nytt banrekord. Det tidigare var på 1.14,6 men hon klämde till med 1.14,1 full väg volt. Det kan bli aktuellt med korta E3 för hennes del. Hon har nu på sju starter sprungit in mer än 300.000 kronor.

I loppet efter tog Rikshästen Uptothe Chapel (Up Front Larry) årets andra seger i ett amatörlopp där Mikael Lindblad skötte sina kort på ett bra sätt. Segern var 20.000 kronor. Lite senare på kvällen slutade både Blue Racer Ås och Sandsjöns Revenue tvåa vilket gör att vi kan summera en fin kväll till tre segrar och två andraplaceringar. Den förstnämnde får på sig urryckare nästa gång så skall hon nog också få ta en tripp till vinnarcirkeln.

Stallet har nu passerat 4.000.000 kronor i intjänade pengar.

Jocke

foto: http://www.dlmedia.se

Leave a comment