En häst från stallet på V75 Kalmar!

jun 24, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har 11 Iago Zon (V75-4) med till Kalmar.

– Jag var så klart helnöjd med honom senast under elitloppshelgen, vi var tvungna att gå redan 900 m från mål och han svarade sedan för en prestation som jag inte trodde att han var mäktig med det upplägget. Han har tagit loppet väldigt bra och känns fin i träning, så jag tror på en ny bra prestation här. Det är klart att bakspår på kort distans aldrig är speciellt roligt och vi kan komma att behöva tur, men å andra sidan är det nog lite lättare att komma in i matchen från kön på Kalmar än på till exempel Jägersro. Vi gör inga ändringar alls och trots att han gått upp en klass så är det väl kanske lite enklare emot än senast ändå, menar Jocke.

Leave a comment