V64 på Jägersro – senaste nytt om hästarna!

maj 24, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

I samarbete med spelarservice.se så presenteras här senaste nytt inför tävlingarna på hemmaplan denna torsdag.

 8 Lorenco (lopp 3) har viss kapacitet och hade vunnit provlopp på bra sätt innan han kom igång och startade i vintras, och i det läget trodde jag att det var en given debutvinnare. Han har dock ställt till det för sig och är helt enkelt hästrädd och lite spänd. Vi provar nu att ändra en del grejer för att hjälpa honom och det är inte direkt något som förbättrar prestationen i sig – just nu har vi fokus på att han ska sköta sig. Läget är bra för honom med tanke på de problem han haft, men sammantaget har jag svårt att riktigt tro på honom. 10 Betting Superstar i samma lopp fungerade inte heller som vi hade hoppats i debuten och han är kastrerad efter det. Han har gått provlopp efter det och inför det här, men det var utan att glänsa och vi startar igång nu och jag ligger lite lågt. Jag tror inte att han är klar för stordåd.

 2 Alfas Heureka (V64-2) visade senast att 2640 meter kanske inte riktigt är hans grej, i övrigt kändes han ok men inte så mycket mer än så och han har lite saker att förbättra. Det är i alla fall bättre distans nu och dessutom ett fint läge eftersom han inte är oäven från start. Vi kör dessutom åter barfota runt om vilket kanske är lillplus men det är inget revolutionerande.

 1 Devs Daffodil (V64-4) galopperade bort segern senast i ett BC-lopp och det var surt så klart. Jag tror att hon helt enkelt blev alldeles för pigg och ivrig i ett läge där det gick väldigt fort och så blev det som det blev. Hon kändes i alla fall väldigt bra och formen är fin. Innerspår bakom bilen är så klart väldigt svårbedömt och även om jag tror att hon kommer att bli rätt startsnabb på sikt så är det svårt att bedöma hennes spetschanser här denna gång. Jag kommer i alla fall att prova en bit. Vi gör inga ändringar till denna start och som det ser ut på pappret så är hon en av tre hästar som kan göra upp om segern. 8 Miss Marbel i samma lopp känns också bra men är inte lika långt kommen och vi får vara lite försiktigare i förväntningarna där, men hon var i alla fall väldigt rejäl senast och det är rätt utvecklingskurva på henne. Inga ändringar.

 8 Bubba Degato (V64-5) gör det jämnt och bra men utan de där riktiga topparna, och då han dessutom dragit sämsta läget så känns det inte som något stekhett segerbud direkt. Han kommer att gå barfota som vanligt och dessutom med första helstängt i motsats till senast, avslutar Jocke.

Leave a comment