Två riktigt spännande hästar på Åby ikväll.

apr 6, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet selar ut två heta bud på V64 Åby ikväll. Kommentarer i samarbete med spelarservice.se.

11 Batman Godiva (V64-3) har varit duktig i de här starterna han gjort. Nu kommer han ut med lite andra förutsättningar så det blir lite nytt för honom, men vi får ta det som det kommer och det är en talangfull häst. Att det är bildebut nu spelar nog ingen större roll då vi ändå har bakspår men det är möjligt att vi provar innan tävlingarna. Vi planerar inga ändringar och jag tror att han håller form trots att det blir lite långt mellan starterna, men det är planerat inför en lång säsong. Han gick 1.21/2600 m i sista jobbet och är redo för en bra insats tror jag. Det här är en av mina mer lovande treåringar och utan att kunna motståndet tror jag på en bra prestation.

2 Pine Valley (V64-4) har jag haft sedan årsskiftet och hon gjorde debut för mig senast men blev lite het i ledningen med helstängt så nu kör vi med norskt istället. Hon har tränat rätt vettigt hos mig och gick en vettig tid senast så hon borde duga en bit om hon håller sig lugnare vilket allt talar för. Det blir barfota runt om igen och läget kunde ju inte bli bättre även om jag inte bestämt mig riktigt rent taktiskt, säger Jocke.

Leave a comment