Två hästar även på lördagen på Åby

apr 28, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två i ramloppen på lördagen.

7 Executive Caviar (V4-1) fick en riktigt välbehövlig genomkörare i årsdebuten och landade på en fin tid. Känslan är att han gått framåt ganska rejält med det loppet då han ser väldigt peppad ut i träningen. Han är inte på topp ännu så klart men jag tror nog att vi till exempel är närmare Super War Horse den här gången. Nu blir det dessutom första barfota bak.

10 Alfas Heureka (lopp 12) är en häst jag gillar och det var kul att han fick vinna senast, han fick ett fint lopp och fungerade dessutom bra barfota och det blev rätt helt enkelt. Han är inte heller på topp ännu men inne i en klart positiv trend och det ska bli kul att se honom den närmaste tiden. Nu är det tuffare emot i ett Lördagslopp som detta men han fixar distansen och vi gör inga ändringar. Jag hoppas att han skulle kunna vara trea-fyra, säger Jocke.

Leave a comment