Stallet drar till Halmstad med en duo

apr 3, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet selar ut två hästar i samband med kvällens V64-tävlingar på Halmstad, en på kupongen och en utanför.

 5 Melissa Montoya (lopp 1) har gjort en start och var helt ok då, men det är en ganska stor och rejäl dam som behövt tid och säkert kommer att behöva fler lopp för att komma upp i riktig snurr, men det finns en del i henne och jag kände i sista snabbjobbet att hon hade gått framåt en del med det loppet i kroppen så jag är ganska säker på att hon kommer att vara lite vassare nu. Jag är alltid försiktig med att gissa på chanserna i nolloppen, men hon är som sagt inte så tokig den här. Jag planerar inga ändringar och vi kanske får vara lite vaksamma från start nu när vi fick spår fem. Hon är inte dum på något sätt, men hon är som sagt stor och då är det aldrig kul med snäva spår.

 11 Gent Quattro (V64-4) har inte direkt rosat marknaden så här långt, men han är inte fullt så otillräcklig som det kan se ut och jag tycker att han visade näst senast med en topptid att han kan flytta på sig. Senast blev det en omotiverad galopp i början av loppet, men man kan kalla det ett olycksfall i arbetet och han kändes bra i övrigt. Jag tror nog att det är en helt ok lärlingshäst, lättkörd och så, men han får nog visa lite mer innan man kan tro på honom från bakspår. Vi har inte funderat på några ändringar, avslutar Jocke. 

Leave a comment