Kungapokalskval på Åby!

apr 28, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har tvingats stryka sin V64-häst på fredagen som skulle ha varit med i Drottningkvalen men har fina hästar kvar utanför, och Racing Mange provar till Kungapokalen. Senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

8 Wilma Laser (lopp 2) var bra senast, trots att hon låg på en hel del under vägen så höll hon farten bra och landade på fin tid. Hon gick nytt rekord till och med. Efter det känns hon bara fin och det här är normalt sett en rätt ok uppgift, men nu fick hon spår åtta och det är besvärligt. Men jag tycker inte att det ser ut att vara mycket att be för utan det blir full laddning direkt då hon kan öppna och kommer hon ner i vettig position är hon säkert långt framme. Inga ändringar.

5 Racing Mange (lopp 10) har fått två lopp i kroppen nu och senast tycker jag till och med att han var lite bättre än väntat på en vass tid. Man ska komma ihåg att Mange varit borta länge, och istället för att vinterträna fullt ut som de andra har han varit konvalescent. Med tanke på det bör han ha stor nytta av varje lopp han får just nu. I träningen är han alltid lite svårläst då han inte alltid gör som vi vill, men jag börjar lära mig honom. Vi fick ett bra läge men det är hårt emot och det är klart att en finalplats, en plats bland de tre första alltså, är den stora målsättningen. Inga ändringar är aktuella.

10 Sandsjöns Revenue (lopp 12) gick en bra tid från kön senast och visade fortsatt form tycker jag, det är bara det att han har sådana trafikproblem i loppen så gott som varje gång. Jag tycker att det ser ut att vara lite lättare emot den här gången och han borde vara ett ganska tidigt bud. Inga ändringar heller här, avslutar Jocke.

Leave a comment