Idag laddar vi om för Vaggeryd!

apr 30, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet åker till Vaggeryd med en trio hästar. Senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

6 Bubba Degato (GS75-1) var bra senast i ett rätt så tufft gäng. Han hängde med bra tycker jag och den här uppgiften är egentligen bättre. Han är rätt rapp i väg och har gått bra på 2640 då han kommit ner på innerspår så förutsättningarna är bra. Vi provar lite från start och kommer vi till ledningen är det inte omöjligt att jag provar där men jag kan inte de andra riktigt. Vi kör barfota som senast och det är i alla fall en bra platschans och kanske lite vinstchans denna gång trots att han inte vinner ihjäl sig.

4 Porsche Commercial (GS75-3) är det mycket tävlingsnerver i som häxar till det. Det är annars en fin travare som löper ut fint och tränar bra, och jag har gillat honom från dag ett. Den här gången kör vi med bakskor åtminstone men det finns en möjlighet att han går barfota fram, det beror lite på banan. Så det blir skor runt om eller barfota fram, men vi håller det lite öppet. Vi behöver hitta rätt med honom vad gäller rutiner och värmning och trevar oss fram lite fortfarande men det känns som att det är en häst som duger om han fungerar.

10 Devs Dardevil (GS75-5) har inte startat på knappt tre månader men tränar väldigt bra. Han känns smidig och fin men bakspår är ju aldrig optimalt så klart. Jag borde kanske säga att han inte kan vinna med de här förutsättningarna, men han känns som sagt så pass smidig och fin i jobben att jag måste tro på lite chans. Vi har inte kört några tuffa banjobb eller så men han har fått sträcka ut i rappare intervaller och känns bättre nu än exempelvis då han vann runt årsskiftet. Vi kör med skor igen denna gång men det kan nog bli ryck i närtid framöver sedan, avslutar Jocke.

Leave a comment