Två chanser från innerspår på Åby ikväll!

mar 23, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar till start denna torsdag och inleder med sin bästa chans. Här är senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

– Ja, jag skulle nog vilja hävda att 1 Wilma Laser (V64-5) har bäst chans. Hon fick verkligen chansen senast men var inte lika bra som jag hade trott och jag var lite besviken. Det blev lite täta starter där och jag tror att det påverkade henne och nu har hon istället fått tävlingspusta lite en månad och känns då kanonfin i jobben istället så jag tror nog att hon är mogen en fin insats. Jag har inte tänkt att ändra något och håller vi upp ledningen så kör jag gärna där. Hon kommer att göra ett bra lopp.

 1 Xlnt Conways Class (V64-6) årsdebuterade senast och var involverad i en stentuff öppning innan jag släppte och sedan höll han väl farten anständigt till slut efter det. Jag tror att han gått framåt en del med det loppet men samtidigt behöver han vara 20 meter bättre för att räcka till seger nu och det vet jag inte om han är, han kan behöva något lopp till innanför västen innan han är mogen för stordåd. Läget blev i alla fall intressant och jag provar att ladda en bit från början, jag vill dock inte låsa mig vid någon speciell taktik eftersom han är lika bra med eller utan ryggar. Jag har inte funderat på några ändringar, säger Jocke. 

Leave a comment