En häst i V75-finalerna på Solvalla!

mar 31, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har kvalat in en häst, 8 Iago Zon (V75-6).

– ”Han svarade för en ruggigt bra prestation i försöket där han avgjorde på lätta fötter, och efter det har vi mest väntat in den här finalen med lugna och lätta rutinjobb. Han är lite skör av sig så det passar med någon vecka extra mellan starterna. Han gick barfota fram senast och kommer att göra det igen, men jag kan inte säga att det har någon jättestor påverkan på hans prestation då han gått med extremtunna skor hela vintern. Det var väldigt synd på läget här, för nu kan vi egentligen inte göra annat än att slå ur underläge. Det är omöjligt att säga var vi hamnar härifrån och jag hade hellre haft bakspår. Jag hoppas att det ska gå bra att resa, det blir ju första långresan för oss och han är ju lite hingstig av sig. Han hade tävlat lite sämre i samband med resa i tidigare regi noterade jag, men vi hoppas att det ska funka bra”, säger Jocke.

Leave a comment