Tre chanser ikväll!

feb 21, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Intervjuer i samarbete med spelarservice.se. Joakim Lövgren har tre hästar till start ikväll på hemmaplan och börjar med en debutant.

2 Wodeyar (lopp 1) kvalade på ett vettigt sätt och har dessutom gått provlopp efter det eftersom kvalet var i oktober. Han har skött sig helt ok men kanske utan att glänsa och vi startar igång och ser vad det kan bli. Han blir nog hårt betrodd men jag tror att man ska vara lite återhållsam tills han kommit igång och startat, men han är inte fullt lika bra som några av mina andra treåringar ännu.

10 Wilma Laser (V64-5) startar tätt nu och jag tycker att hon var duktig nu senast, som trea bakom bra hästar. Som jag uttryckte redan inför senast så håller hon nog samma form som i de inledande starterna för mig då hon vann, men det har bara inte klaffat lika bra samtidigt som hon klättrat upp lite i klasserna. Hon verkar fortsatt bra i jobben och även om läget är småtrist så ser det kanske lite enklare ut än senast.

4 Sandsjöns Revenue (V64-6) är min bästa chans under kvällen, han var ute i ett bra lopp senast men framför allt fixade han inte den tunga banan som inte är hans likör. Formen är bra och ikväll ser förutsättningarna bättre ut. Banan ska bli bättre och läget är rätt. Jag förväntar mig en bra prestation och någon ändring är inte aktuell på någon av de här två, säger Jocke.

Leave a comment