Stallet har form!

jan 3, 2017   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

saliga

Stallet visar för dagen upp en härlig form och det är verkligen bra tryck i hästarna. Premiärdagen på hemmaplan selade vi ut fem hästar vilket resulterade i tre fullträffar och över 100.000 kronor inkört.

Treåriga stoet Saliga (S.J.´s Photo – Stilla Natt) inledde kvällen genom att leda det första loppet från start till mål och som bilden ovan visar så gjorde hon det på ett bra och säkert sätt. Seger nummer två kom genom femårige Devs Daredevil som varit fin i samtliga sina starter i vår regi och denna gång var han riktigt positiv när han vann trots ett lurigt utgångsläge. Seger nummer tre kom med Spring Moon som verkligen verkar ha hittat stilen och fått ordning på aktionen. Trots en tuff slutsväng så gick hon ifrån på ett rejält sätt. Hon har nu tre segrar i formraden!

Det hade kommit rejält med nederbörd i Malmö och banan passade inte alla hästar, en som inte trivdes var Rikstravet Stall Malmö Redhawk´s Uptothe Chapel. Han slutade trea i mål men vi kommer igen och hoppas att det inom kort kan räcka hela vägen!

Jocke

Foto: www.dlmedia.se

Leave a comment