Chanserna på hemmaplan ikväll tisdag!

jan 3, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar så klart ett gäng hästar på hemmaplan denna tisdag, och här följer senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

 1 Saliga (lopp 1) debuterar här och var duktig i kvalet och har även tränat lovande. Hon kan säkert en 1.17-tid och är rätt så förnuftig av sig. Vi får väl se hur långt komna de andra är och vi får se hur långt det räcker. Jag kör i alla fall gärna i ledningen om vi når dit och kvalet är det snabbaste hon gått inför detta.

 10 Up to the Chapel (lopp 2) galopperade senast i den giltiga starten men gick en bra upphämtning efter det och tränar riktigt bra även efteråt. Han blev lite snurrig av omstarten men är normalt rätt stabil och nu är han dessutom gynnad av bilstart eftersom det är en ganska stor häst. Jag planerar inga ändringar och jag tror nog att han gör ett bra lopp men jag är lite för dåligt påläst på motståndet för att kunna bedöma chanserna fullt ut. Hästen har i alla fall visat att han funkar bra i ryggar och håller form så vi får hoppas på klaff. 

 8 Devs Daredevil (V64-2) har gjort det bra i sina två inledande starter, i den första starten vann han enkelt i billigt gäng och senast blev det för tufft i tredjespår under slutrundan. Han känns vettig efteråt men det är ingen absolut wow-känsla i träningen och läget blev ju iskallt. Han känns fortfarande lite svårbedömd och vi får se vad vi kan göra och hur pass hästen kan utvecklas, men vi är utlämnade nu den här gången. Inga ändringar.    

 8 Right Broline (V64-3) går jämnt och bra hela tiden men det är stor risk att värsta konkurrenten kommer till ledningen den här gången, och min är de facto oftare tvåa-trea än vinner men utan att visa dålig inställning för den sakens skull. Däremot behöver han kanske höja sig det där lilla extra snäppet för att börja vinna också och det är ditåt vi strävar. Inga ändringar. Han jobbar helt ok och håller formen.

 9 Spring Moon (V64-4) vann på bra sätt senast efter att vi kunde krypa ner på sista bortre långsidan. Hon vann utan att förta sig och det är väl en liknande uppgift som hon ställs inför här som det ser ut. Läget och förutsättningarna är ok och vi får hoppas att de kör lite där framme som senast. Inga ändringar är aktuella och hon skulle väl kunna vara en av de som dyker upp där framme. Förmodligen är hon min bästa chans för kvällen, definitivt inom V64-spelet, menar Jocke.   

Leave a comment