V75-chanserna på nyårsafton på Mantorp!

dec 30, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet startar tre hästar på V75 på årets sista dag – och segerchanser finns absolut. Senaste nytt om dessa hästar presenteras av spelarservice.se.

15 Sandsjöns Revenue (V75-1) är en bra häst som jag gillar men han stod inte alls att känna igen senast, det var inget tryck i honom på hela dagen och han var bara trög och flegmatisk. Jag vet inte vad det kan ha berott på, men nu har vi provat lite nytt upplägg då han fick gå tuffare intervaller under onsdagen inför detta och jag var helnöjd med hur han kändes, nu var det rätt tryck igen som näst senast. Dessutom blir det helstängt igen nu, senast körde vi med norskt huvudlag, det kan också hjälpa möjligen. Det var synd att han lyckades få bakspår på tillägg för det kan alltid krångla men jag tycker att det är en talangfull häst som egentligen möter klart enklare hästar än senast på pappret kan jag tycka. Han ska ses med chans.

11 Very Esterel (V75-4) är en fin avslutare som går jämnt och bra varenda gång. Loppet ser väl jämnt och tufft ut som alltid, men min är inte så tokig heller. Jag tycker att han kändes fin på skorna senast så det oroar inte, och kusken visar också fin uppfattning. Han har kört en hel del i Italien och visat framfötterna där. Det har gått fyra veckor sedan senaste starten och det är i längsta laget så han var med och gick de här tuffare intervallerna i onsdags tillsammans med Sandsjöns och såg fin ut. Vi ändrar inget och det är väl ett platsbud om han inte hamnar för mycket på vingel.

2 Staro Ivy League (V75-5) har ju sina hjärnspöken och är lite hästrädd av sig, men jag tycker ändå att han lärt sig lite på slutet och han har faktiskt skött sig fyra starter i rad nu. Kapaciteten är rätt bra och läget är rätt, jag planerar heller inga ändringar. Han fick slita lite ont senast på en krävande bana så det var en del som spelade in den gången men jag tycker överlag att den här uppgiften ser lite bättre ut. Sköter han sig kan han vara med och strida, säger Jocke.

Leave a comment