Rikstravet!

dec 4, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

uptothe_chapel

Rikstravet Stall Malmö Redhawks häst Uptothe Chapel (Up Front Larry – La Chapelle) svarade för en mersmakande debut när nu tävlingen äntligen drog i gång.

Denna gång hade vi lottats till spår 12, det vill säga spår i andra ledet bakom bilen och med alla hästar antingen framför eller innanför oss. Det var med andra ord ingen helt enkel uppgift vi hade framför oss. Men, trots sin orutin löste Uptothe Chapel uppgift bra och visade att han är fin tävlingsindivid som förstår vad det går ut på och som fint lyssnar på mina signaler. Tyvärr så fick vi inte tag i mycket mer rutinerade danske Böckmann som kom igenom lite bättre från start än vad vi gjorde. Men en andraplacering, värd 15.000 kronor, och en mycket knapp förlust trots fina 1.12,5 sista 700 gör att det ser klart ljust ut framöver och förhoppningsvis skall det inte dröja alltför länge innan det är vår tur att besöka vinnarcirkeln.

Jocke

Bild www.dlmedia.se

Leave a comment