Rikstravet!

dec 15, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Rikstravet Stall Malmö Redhawks Uptothe Chapel (Up Front Larry) gjorde under onsdagskvällen sin andra start i Rikstravet.

Denna gång startade vi med 20 meters tillägg i ett lopp som var öppet för 3-åriga och äldre hästar som fått tjäna upp till 75.000 kronor. Vi hade spår 4 i volten, ett spår som normalt räknas som ett av de sämre. Det gick dock fint men så blev det tyvärr omstart och efter den var vår häst en aning lite mer laddad och uppspelt så denna gång blev det startgalopp och spolierade segerchanser. Han fick, utan att pressas, jogga ifatt fältet och visade runt 1.15,7 / 1900 meter på ett mersmakande sätt till en fjärde-placering värd 5.700 kronor.

Vi siktar på att ta dem nästa gång i stället.

Jocke

Leave a comment