Mot Göteborg med en häst ikväll!

dec 1, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet åker till Åby ikväll med endast en häst. Informationen publiceras i samarbete med spelarservice.se.

– Jag tycker att 4 Sandsjöns Revenue (V64-5) hade tränat trevligt inför debuten för mig senast och han svarade också för en helt ok insats även om känslan kanske var att han behövde den genomköraren i sig samtidigt som kort distans kanske inte var hans bästa. Med andra ord hoppas och tror jag att han är lite framsatt till den här starten och vi får se vad han kan leverera nu. Han gick barfota senast men går med skor ikväll som alla andra och jag känner honom lite för dåligt ännu för att kunna bedöma den skillnaden i tävlingssammanhang men det är som det är och jag tror inte att det är någon katastrof. Spår fyra i volten är inte heller optimalt men jag har kört honom i volt i provlopp inför debuten och då agerade han i alla fall förnuftigt och jag har ingen anledning att befara att han skulle ha specifika problem just med startmomentet. Vi byter för säkerhets skull däremot huvudlag nu från helstängt med hål i till ett norskt sannolikt. Chansen är svårbedömd för mig, menar Jocke.

Leave a comment