Alfas tillbaks i vinnarcirkeln!

dec 5, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

alfas_da_vinci

Under måndagskvällen i Halmstad var Alfas da Vinci riktigt tilltalande när han på ett säkert sätt vann ett lopp över 3 kilometer. Vi började med 60 meters tillägg och vi fick inget gratis utan våra konkurrenter lät oss som storfavorit verkligen bekänna färg, men halvvarvet från mål var vi uppe hos ledande Nexus Tilly och när jag tog propparna och fällde ned det norska huvudlaget så var det full fart på Alfas. Segern blev lätt och för att trycka upp formen mot kommande större uppgifter lät jag honom sträcka ut rejält upploppet ned. Sista 2000 gick efter 1.12,5 och sista varvet sekunden fortare.

Den här typen av lopp gillar han verkligen och nu siktar vi på ett lopp i Frankrike den 18 december och fungerar allting där så går vi sedan mot Prix de Luxembourg lördagen innan Prix d´amerique. Loppet är över medel-distans och förra året vann Trebol på 1.12,1 / 2100 auto.

Grattis till ägare och hästens nya skötare Nathalie Andersson.

Jocke

Leave a comment