Två mycket spännande chanser på Åby ikväll!

nov 17, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet åker med två hästar till Åby ikväll – och här är sista rapporten, presenterad i samarbete med spelarservice.se.

 4 Very Esterel (V64-1) vann lördagsloppet senast på ett bra sätt och jag hoppas och tror att han ska hålla ungefär samma nivå och form den här gången då han känns precis lika bra som vanligt. Han var allmänt finare än tidigare senast då han travade lite bättre i kurvorna och han verkar väldigt fräsch och fin för dagen måste jag säga. Det är rätt utvecklingskurva på honom. Den här uppgiften ser också riktigt bra ut och lång distans passar perfekt. Spår fyra är så klart aldrig bra men jag är ändå rätt optimistisk att han reder ut det. Han borde räknas och vi gör inga ändringar om det i te krävs på grund av de yttre förutsättningarna.

 4 Sandsjöns Revenue (V64-2) har jag haft i ett par månader och det ska bli riktigt spännande att börja tävla honom då jag är mycket nöjd med hur han känts i träning. Det är en väldigt trevlig häst faktiskt som dessutom kommer väl förberedd då vi kört två provlopp och han har gått 1.14/1600 m som snabbast i ett av dessa. Kusken är lite okänd på svensk mark kanske men han har fin hand och kommer allt mer, han vann ju lopp på Jägersro förra tisdagen och har lyckats ganska bra i Italien tidigare. Han jobbar hos mig, men sköter inte just den här hästen. Vår ambition är att köra barfota fram och som han har tränat tycker jag att han ska kunna vara med och göra upp om det direkt här i första starten, säger Jocke. 

Leave a comment