Full pott på Halmstad!

nov 28, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet hade med två hästar under måndagens lunchtrav på Halmstad, och båda levererade på topp.

Först ut var treårige hingsten Right Broline (Donato Hanover) som kom till start med lopp i kroppen och uppåtgående formkurva. Starten vållade honom inga problem och varvet från mål hade vi hämtat in vårt tillägg och kunde överta kommandot. Väl där var loppet vårt och han fick i sin sjunde start avlägga sitt maiden samtidigt som glada ägare firade bemärkelsedag på sydliga breddgrader. Fler segrar lär följa!

Seger nummer två kom genom danskfödda stoet Wilma Laser (Going Kronos) som nu gjorde sin andra start i vår regi. Vi kom till spets efter ett halvvarv men blev rejält utmanade över upploppet, och var till och med passerade 100 före mål, men hon visade prov på ett fint löphuvud och kontrade till seger. Fint gjort!

En bra dag på banan och flera spännande hästar till start under veckan.

Jocke

Leave a comment