Dubbel på hemmaplan och bra form!

nov 9, 2016   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

iago_zon

Två segrar under tisdagens tävlingar på Jägersro och äntligen börjar hästarna visa full form, men framför allt en ihållande form.

Tyskfödde Jairo (Love You) var först ut av stallets två vinnande hästar och han gjorde det riktigt bra när han enkelt från dödens avväpnade Mr Lindy och sedan till slut säkert höll undan för Onceforall Face. Han visade faktiskt redan i värmningen att det nu är full form som gäller och i loppet gjorde han ingen besviken. Femåringen fortsätter nu sin vandring mot högsta klassen!

Iago Zon (bilden) debuterade i vår regi och gjorde det riktigt bra när han trots 20 meters tillägg tidigt satt i front och sedan vann lätt och säkert till slut. En intressant treåring som det ännu finns lite nerver i men det får vi jobba på och skulle vi få alla bitar att falla på plats så har säkert hingsten efter Raja Mirchi en hel del att hämta framöver.

Jocke

Leave a comment