Vi startar tre hästar på Jägersro (V86) ikväll.

okt 12, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet deltar på V86, och med ett spännande nyförvärv i ramloppen. Här är rapporterna från Joakim (i samarbete med spelarservice.se):

5 Gent´s Agreement (lopp 1) gör första starten för mig och jag har haft honom ett par månader bara. Det är en trevlig sort, om än lite ängslig och han är nog inte helt pålitlig. Jag tycker att han känns lite svår att stoppa in i loppet och första prioritet är att han ska sköta sig så att jag får känna på honom lite. Jag har inte direkt någon feeling för seger i alla fall och vi kör med skor så här i första starten.

5 Jairo (V86-5) var i Tyskland senast men ogillade kraftigt den hårda banan där och galopperade bort sig. Han har dock varit fin i jobben före och efter det och tog ingen stryk av det äventyret så jag är inte orolig. Nu drog vi fina förutsättningar men samtidigt är det bra hästar emot och några snabba invändigt så någon picknick i parken kanske det inte blir tal om. Men jag tror alltid på chans när Jairo startar och så även denna gång. Inga ändringar är aktuella och det här är den jag tror mest på av mina ikväll.

15 Xlnt Conways Class (V86-7) var helt ok senast men kom aldrig riktigt till från svårt läge, tyvärr drog vi liknande läge den här gången och det känns inte som att vi har ödet riktigt i våra egna händer utan behöver mycket tur för att komma till i loppet. Jag är i alla fall nöjd med min häst på alla sätt och vis och vi gör inga ändringar här heller,
sammanfattar Jocke.

 

Leave a comment