Två märrar till Halmstad och V64 ikväll.

okt 31, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar till start på V64 i Halmstad.

6 Fuxa Håleryd (V64-5) har faktiskt grym form och gick väldigt starkt efter galoppen senast. Ingves trodde efteråt att han hade vunnit loppet utan felet. Jag hoppas och tror att hon inte ska behöva galoppera igen och vi kör barfota och med samma grejer. Hon är inte så tokig men möter tuffare hästar än senast och håller väl till exempel inte undan 20 meter för Västerboonthenews. Ett platsbud kanske.

7 Staro Ironmaid (V64-6) har fått en liten pust och det är möjligen något osäkert var hon står så klart, men hon kommer i alla fall bra förberedd och har även gått två banjobb på bra sätt. Däremot har hon inte vunnit på över två år och om hon inte tagit några av de chanser som bjudits under den perioden så är det svårt att tro att hon ska vinna här. Dessutom är hon lite svår i volt och galopprisk föreligger från ett sådant här spår. Inga ändringar annars, meddelar Jocke.

Leave a comment